Bejelentkezés / Regisztráció

Ügyeleti ügyfélfogadás

Jegyvásárlás folyamata

Kedves Érdeklődő!

A tutijegy.hu oldalán interneten keresztül rendelheti meg, és fizetheti ki jegyét az általunk kínált vagy az Ön által kért előadásokra, koncertekre és rendezvényekre.

A jegyrendelés három lépésből áll:

1. Jegyigénylés
A rendelési űrlap kitöltésével adatok kitöltésével és elküldésével bekerül adatbázisunkba. Ha megrendelni kívánt jegy kapható nálunk, akkor a megadott e-mail címre elküldjük az Ön által kért jegy pontos adatait. Kérjük jelezni a kívánt fizetési módot, a jegyigénylés visszaigazolásakor ennek megfelelően adjuk meg a fizetéshez szükséges információkat. Fizetni lehet: Átutalással, hitelkártyával, vagy az irodánkban készpénzben, bankkártyával és utalvánnyal. Minden egyes jegy után 10%, min. 500 Ft kezelési költséget számolunk fel!

Törzsvásárlói kedvezmény: fizetési módtól függően elengedjük a kezelési költséget, vagy egy részét
Törzsvásárlóink számára a kezelési költségek a következők:
készpénzes fizetés esetén 0 Ft
banki átutalásnál 0 Ft
bankkártyás fizetés esetén 5%
paypal fizetés esetén 5%
utalványos (edenred, egyéb) fizetésnél 5%.

Törzsvásárlói regisztráció:
http://www.tutijegy.hu/torzsvasarloi-tagsag-igenylese.html 

2. Megrendelés
A megadott adatok alapján a konkrét megrendelés a fizetéssel történik.
A fizetés történhet:

Hitelkártyával, átutalással vagy irodánkban készpénzben, bankkártyával és utalvánnyal.

A banki átutalással történő fizetéskor megadjuk Önnek a bankszámlánkra vonatkozó információkat és annak érdekében, hogy a kért rendezvényre biztosítani tudjuk Önnek az igényelt jegyeket, két munkanapon belül át kell erre a számlára utalnia megrendelésének teljes összegét.

A fizetés teljesítéséről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk.

Hitelkártyás fizetés esetén a tutijegy.hu honlapján keresztül tud vásárolni és fizetéskor automatikusan a Paypal oldalára kerül Az oldalon már csak be kell lépnie a saját paypal oldalára (Have a PayPal account? Log in to your account to pay) vagy ha nem regisztrált tag, akkor a saját kártyájának az adatait kell megadnia (Dont have a paypal account? Pay with a debit or credit card). A fizetést azonnal lehet intézni. A fizetés teljesítéséről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk.

A fizetéshez azokat a dombornyomott bankkártyákat használhatjuk, amelyeken megtalálható az alábbi csoportlogók valamelyike (pl. a EC Electronic, vagy a VISA Electron nem dombornyomott, így azokat nem tudjuk elfogadni!): 

dombornyomott

A jegyek átvétele helyszíntől függő.

A jelzett programoknál a helyszínre juttatjuk, vagy az előadás előtt adjuk át a helyszínen.

A banki fizetés után visszakapott értesítő nyomtatott formában egyben a jegyutalvány, melynek bemutatásával az előadás előtt átveheti jegyét.

Minden más esetben vagy az irodánkban tudják átvenni a jegyeket vagy választhatják a futárral történő kiszállítást is, melynek díja Magyarország egész területén 2500 Ft.

Kosár

 x 
A kosár üres

Feliratkozás hírlevélre

otp szep kartya elfogadohely

szep mkb2

kh szepkartya

 Edenred Logo depuis 2017

 simplepay 200x50

mastercard logo color new

maestro logo color new

visa logo color

amex logo color