Bejelentkezés / Regisztráció

image
Online Tickets Jegyrendelés koncertekre, opera- és színházi előadásokra, fesztiválokra, múzeum és kiállításokra valamint egyéb rendezvényekre. Válasszon magának programot vagy kérjen ajánlatot és mi az Ön igényeinek megfelelően biztosítjuk jegyeit. Fizethet interneten keresztül kártyával vagy banki átutalással, illetve kultúr és ajándék utalvánnyal.
Jegyeit az irodánkban tudja átvenni, illetve a kért helyre szállítjuk futárszolgálattal vagy a helyszínen adjuk át a jelzett programoknál.

Tovább a jegyvásárlás folyamatához

Ügyeleti ügyfélfogadás

Különleges ajándák Tanároknak

Ha szeretné/szeretnéd meglepni tanárodat Szalagavató, Karácsony, Pedagógus nap, Év végi köszönet, Érettségi alkalmából akkor ajándékozzon Tutijegy ajándékutalványt, exkluzív kivitelben, személyre szóló felirattal, melyet különböző összegekben kérhet. A rugalmasan felhasználható kártyával a megajándékozott maga választhatja ki, milyen programra szeretné beváltani az utalványt: komoly- és könnyűzenei koncertek, opera-, színházi, és táncelőadások, múzeumi, vagy sportprogramok. Ezzel biztosan örömet szerez majd! A részletekért hívjon minket a 06 1 2163671-es számon, vagy írjon e-mailt az [email protected]!

Kezelési költségek:
egyedi/névre szóló, nyomtatott:1 000 Ft/db
normál (nem szerkesztett) otthon nyomtatott: 0 Ft
irodánk által nyomtatott, normál (nem szerkesztett): 500 Ft

Általunk nyomtatott utalványok esetén minimum 1 héttel kézhezvétel előtt kell megrendelni az utalványt!tutijegy


tutijegy


Kosár

 x 
A kosár üres

Feliratkozás hírlevélre

otp szep kartya elfogadohely

szep mkb2

kh szepkartya

 Edenred Logo depuis 2017