Bejelentkezés / Regisztráció

Ügyeleti ügyfélfogadás

Üzletszabályzat

Ön a megrendelésének leadásával az e-Europe Kft. vásárlója lesz. Kérjük, hogy szíveskedjen áttanulmányozni az alábbi tudnivalókat:

Az Eladó

e-Europe Kft. (1022 Fillér u. 91. 2. emelet 2.)
Adószám: 12949108-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-711510
Számlaszám: 10102086-49689400-01000009
Telefon, fax.: 06-1-216-3671, Mobil: 06-20-318-6389

Az iroda nyitva tartása

Ügyfélfogadás előzetes bejelentkezés alapján:
Hétfő - Péntek:        8.30 - 16.30
Szombat – vasárnap és ünnepnap: Zárva


Általános rendelkezések

Az e-Europe Kft. (továbbiakban Eladó) által működtetett tutijegy.hu internetes jegyforgalmazó- és értékesítő rendszer magyarországi kulturális intézmények által forgalomba hozott jegyeket, valamint saját termékeket kínál eladásra. Az Eladó által kínált jegyeket és termékeket a tutijegy.hu weboldalon magánszemély vagy cég (továbbiakban Vevő) által történő rendeléssel, valamint a kapcsolódó banki oldalakon a Vevő által történő internetes hitelkártyás fizetéssel a jelen üzletszabályzatban lefektetett feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Eladó és a Vevő között. A Vevő a megrendelés elküldésekor, a részletes és az összes adatot tartalmazó oldalon az erre vonatkozó helyen elfogadja a szerződés feltételeit és az üzletszabályzat összes rendelkezését.

A szerződés tárgya
Az e-Europe Kft. által üzemeltetett internetes áruházban belépőjegek és kiadványok vásárlása lehetséges. A jegyek tulajdonságai, árkategóriái és egyéb jellemzői, valamint a vásárlás feltételei a jegyhez tartozó konkrét oldalakon olvashatók. Az webáruházban történő vásárlás, az Interneten keresztül a http://www.tutijegy.hu/ webcímen lehetséges. A telefonon, faxon, e-mailen és levélben leadott rendeléseket is módunkban áll teljesíteni.
Az internetes áruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és azt magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A szerződő felek azonosítása

Az Eladó kizárólag a www.tutijegy.hu oldalon keresztül kiválasztott, és a szintén ott szereplő vásárlási feltételek alapján, a kapcsolódó banki oldalakon, átutalással, vagy az Irodában készpénzzel vagy kártyával megvásárolt jegyekért felel.
A Vevő az Internetes vásárlását csak az adatlap pontos kitöltésével kezdheti meg. Amennyiben hamis vagy hibás adatok kerülnek rögzítésre és ebből később kár származik, minden felelősség a Vevőt terheli. Az Eladó a megrendelésben szereplő adatoknak megfelelően állítja ki a számlát és felel a megrendelés teljesítéséért. Amennyiben nyilvánvalóan hibás vagy hamis adatrögzítést fedez fel, az Eladó jogosult azt törölni, vagy az adatok hitelességét illető gyanú esetén jogosult a Vevő valódiságát ellenőrizni.

Vételár, fizetési feltételek

A tutijegy.hu oldalon feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák az általános forgalmi adót, valamint 200 Ft/db kezelési költséget, amit minden egyes jegy után felszámolunk.

A vételár kiegyenlítése a következő lehetőségekből a vásárló által választott formában történhet:

- Hitelkártyával rögtön a rendelésnél, vagy e-maile, telefonos egyeztetés után interneten keresztül,
- Banki átutalással a fent megadott számlaszámra,
- Készpénzzel vagy bankkártyával személyesen az Tutijegy irodában.

Magyarország területén bárhová mód van futárszolgálattal kézbesítést kérni, ennek díját a jegyrendeléssel egy időben, előre kell kifizetni.

  Szállítási feltételek, határidők
  A jegy kézhezvétele – a kézbesítő szolgáltatás igénybevétele esetén - a szállítás fajtájától függően, átlagosan 1-3 munkanap, a megrendelés kifizetését követő naptól kezdve. Az Eladó fenntartja annak lehetőségét, hogy a megrendelt jegyekre vonatkozó megrendelést nem tudja teljesíteni.

  A jegyek cseréje

  Ha a megrendelt jegy a szállítás során megsérült, akkor azt az Eladó díjmentesen kicseréli. Nem fogadható el reklamáció abban az esetben, ha pl. a jegyet már felhasználták vagy az érvényességi ideje már lejárt. A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza és más jegyre nem cserélhetők (kivételt képez ez alól, ha a csere vagy visszavásárlás műsorváltozás miatt szükséges).


  Adatvédelem
  Az Eladó az on-line vásárlás folytán a birtokába került adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, harmadik személynek semmilyen formában nem adja azokat tovább.

  Egyéb rendelkezések

  A kulturális intézmények a műsorváltoztatás jogát fenntartják. Amennyiben műsorváltozás lenne vagy az előadás elmaradna, a jegyek az intézmény pénztárában visszaválthatók vagy más jegyekre cserélhetők.
  Jelen vásárlói szerződésben nem szabályozott kérdésekben a hatályos Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadóak.

   

  Tükörszív - táncjáték 

  20221112 tukorsziv fono

  2022. november 12-én szombaton, 20 órától

  Táncszínházi előadás a Tango Harmony Budapest és a Góbé Folkside zenekarokkal a Budai Fonóban!

  Helyszín:
  Fonó Budai Zeneház - 1116 Budapest, Sztregova u 3.

  Bővebben


   

  Kiülünk a közös mennybolt alá

  20220624 kiulunk studio online

   

  2022. június 24. péntek, 19 óra
   
  Az előadás YouTube online közvetítésként lesz megtekinthető, az esemény linkjét emailben küldjük el a fizetéskor regisztrált e-mail címre. 
  (a linkről a bemutató után 2 hétig utólag is visszanézhető lesz az előadás)
  Továbbá lehetőség lesz az Art’s Harmony Studioban is megtekinteni a közvetítést.
   

  Tükörszív - táncjáték 

  tukorsziv fb borito

  2022. június 23. csütörtök, 19 óra
   
  Az előadás YouTube online közvetítésként lesz megtekinthető, az esemény linkjét emailben küldjük el a fizetéskor regisztrált e-mail címre. 
  (a linkről a bemutató után 2 hétig utólag is visszanézhető lesz az előadás)
  Továbbá lehetőség lesz az Art’s Harmony Studioban is megtekinteni a közvetítést.
   

  Arizona - Tangó a mulatóban

  20220516 TH arizona 

  2022. másjus 16. hétfő, 19 óra

  MOM Kulturális Központ
  (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

   Bővebben...


  Kosár

   x 
  A kosár üres

  Feliratkozás hírlevélre

  otp szep kartya elfogadohely

  szep mkb2

  kh szepkartya

   Edenred Logo depuis 2017

   simplepay 200x50

  mastercard logo color new

  maestro logo color new

  visa logo color

  amex logo color